Farmscapes

Nem is teljesen farmos játék hiszen itt az alap feladat úgy egymás mellé rendezni a táblán a különböző elemeket, hogy három vagy annél több vizszintesen vagy függőlegesen egymás mellé kerüljön. Persze a háttérben a kapott pontok révén saját farmodat fejlesztheted fel.

Farm Scapes

| Reblog! 0 |
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

Játékajánló

Ugyan a League of Legends nem kifejezetten Farmos játék, hanem ennél sokkal összetettebb, bár itt is sok a fejleszteni való, a karakterfejlesztés, különböző varázslatok "ésatöbbi" a játék központi eleme azonban a harc, a csata a többi játékossal együtt vagy egymás ellen. Persze ehhez erős karakterrel és támogató társakkal kell rendelkezned a csata maga pedig egy sakktábla szerű térben zajlik a sakkhoz hasonló logikai elemekkel. Akinek felkeltettük az érdeklődését próbálja ki most, a League of Legends játék letölthető itt. Érdemes kipróbálni és némi időt rászánni a kiismerésre, hiszen egyből nem kerülünk fel a Legendák ligájának csúcsára. Ami jó hír a játék maga teljesen ingyen van, szóval egy esélyt mindenki adhat neki.

Olvasóim

Játékok

Family Barn
Family Barn farmos játék
Ha pedig kedveled az ilyen típusú online játékokat de egyedül szeretnél játszani vagy éppen ellenkezőleg közönséggel, társakkal együtt, akkor nézz körül a legjobb farmos játékokat kiválogató oldalon, ahol rengeteg ilyen tipusú játék közül válogathatsz ízlésed szerint
 
 

Mások ezekkel játszanak:

Farmos Játékok Statisztika


isite toplista

játékok
online játékok