Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Malac etetős

Feed the Pig

Egy vicces malacetetős játékkal folytatjuk a farmos flash játékok sorozatát. Itt a feladat igen egyszerű csupán fel kell hízlalnod a cocát. A futószalgról válogasd ki az élelmiszereket és azt add oda a röfinek.

Malac hizlalós játék

0 Tovább

Tanyás játék

Az Én Kicsi Tanyám

Újabb ingyenes böngészős farmos játékkal bővül a lista, íme az én kicsi tanyám egy remek német fejlesztésű gazdálkodós játék. A feladatod itt is a szokásos az állattenyésztés a növénytermesztés no és persze az előállított termékek és termények értékesítése és vagy cseréje a piactéren. Ráadásul itt akad bőven lehetőséged mind az értékesítésre mind a csere-berére, hiszen több millió játékos játszik ezzel a farmos játékkal szerte a világon. Szóval Az Én Kicsi Tanyám egy nagyon jó böngészőben játszható gazdálkodós játék, hiszen ennyi ember biztosan nem tévedhet...

Én kicsi tanyám

0 Tovább

Farm megmentős játék

Youda Farmer 2

A Youda Farmer játékok két része már szerepelt itt a blogon, az első részben a nulláról kellett felépítenünk egy csodálatos farmot és gazdálkodnunk kellett a birtokon, a harmadik részben pedig újból fel kellett építenünk a vihar súlytotta farmgazdaságunkat. Azonban a kettő rész között is volt egy nagyon jó farmos fejlesztős játék ez pedig a Youda Farmer 2, amelyben a történet szerint a tanyánkat kinézte magának egy pénzes üzletember, aki mást szeretne arra a területre építeni de ha elég ügyesen gazdálkodunk és bebizonyítjuk azt, hogy érdemesek vagyunk a gazdaság irányítására, akkor van esélyünk arra, hogy megmaradhat a farmunk.

Youda Farmer

0 Tovább

Farmos zuhatag játék

Farmscapes

Nem is teljesen farmos játék hiszen itt az alap feladat úgy egymás mellé rendezni a táblán a különböző elemeket, hogy három vagy annél több vizszintesen vagy függőlegesen egymás mellé kerüljön. Persze a háttérben a kapott pontok révén saját farmodat fejlesztheted fel.

Farm Scapes

0 Tovább

Gyümöcs farmos játék

Fruits Inc

A nagymamádtól levelet kapsz, hogy ha van egy kis időd besegíthetnél a családi gazdaság üzemeltetésében. E gazdaság pedig mi is lenne más, mint egy vidéki farm, amely a szokásos gadálkodást folytatja sok-sok gyümölcsössel. A nyári szünet pedig remek alkalom arra, hogy segíts a nagyszüleidnek:

Fruit Inc

0 Tovább

Böngészős farmos játék

Farmerama

Az egyik legélvezetesebb online játszható farmos fejlesztős játék, a Farmerama amely vicces is izgalmas is, amelyet a Bigpoint fejlesztett sok más hasonló böngészős játék mellett. sok ilyen farmos játékot kérünk még ;)

Farmerama

Farm, Szédűlt szántó épületei
tanyaház
A tanyaház a farm és a szántó központi épülete, ide érkeznek a vevők. Egy nap a nem prémium gazdák 6 vevőt fogadhatnak, és összesen 12 vevőt várakoztathatnak.
malom
A malomban készülnek az állatok élelmezéséhez használt tápok.
derítő
A kemikáliatartályban a szupertrágyáid raktározhatod, valamint vásárolhatsz is itt némi farmaranyért.
víztározó
A víztározóban mindig megnézheted éppen mennyi víztartalékod van.Itt vehetsz is.
kombájn
A kombájn alatt fogadhatsz fel aratómunkásokat, vetőgépet és állatgondozókat is. A kombájn elérhető a kerge kerten is.
pajta
A pajtában raktározhatod a terményeid, állataid, a különböző alkatrészek mennyiségét is itt nézheted meg.
További információk:

0 Tovább

Farm Mánia

Farm Mania Játék

Gazdálkodj a falusi farmon! Segíts Annának növényeket termeszteni és állatokat nevelni a farmon ebben a FarmVillehoz nagyon hasonló ingyenes online farmos játékban:

Farm Mania Játékok

0 Tovább

Farmos Játékok

blogavatar

A legjobb ingyenes farmos játékokat gyűjtő blog oldal, ahol mindig a legújabb trendeknek megfelelő farmjátékokat találsz. Mentsd el a kedvenceid közé, hogy máskor is újra visszatalálj ide a farmos játékok blogra!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek