Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tanyás játék

Az Én Kicsi Tanyám

Újabb ingyenes böngészős farmos játékkal bővül a lista, íme az én kicsi tanyám egy remek német fejlesztésű gazdálkodós játék. A feladatod itt is a szokásos az állattenyésztés a növénytermesztés no és persze az előállított termékek és termények értékesítése és vagy cseréje a piactéren. Ráadásul itt akad bőven lehetőséged mind az értékesítésre mind a csere-berére, hiszen több millió játékos játszik ezzel a farmos játékkal szerte a világon. Szóval Az Én Kicsi Tanyám egy nagyon jó böngészőben játszható gazdálkodós játék, hiszen ennyi ember biztosan nem tévedhet...

Én kicsi tanyám

0 Tovább

Family Barn - farmos közösségi játék

Family Barn

Újabb közösségi farmos játékkal bővült a lista, amely nem annyira őrült, mint a farmerama, amely nem annyi részből áll, mint a Farm Frenzy sorozat és amely legalább olyan jó, mint a Goodgame Farmer játék egyszóval a farmos játékok szerelmeseinek ismét egy kötelező darab ;)

Family Barn Jatek

0 Tovább

Farmos Játékok

blogavatar

A legjobb ingyenes farmos játékokat gyűjtő blog oldal, ahol mindig a legújabb trendeknek megfelelő farmjátékokat találsz. Mentsd el a kedvenceid közé, hogy máskor is újra visszatalálj ide a farmos játékok blogra!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek